Σε μια νέα εποχή μπαίνει και το ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πολλές είναι οι χώρες που αποφάσισαν την επανέναρξη στο πιο δημοφιλές άθλημα του πλανήτη, με τις περισσότερες από αυτές να ετοιμάζονται σταδιακά για την επιστροφή στα γήπεδα, ενώ ήδη η Νότια Κορέα έκανε ντεμπούτο το μεσημέρι της Παρασκευής (08/05) -ώρα Ευρώπης.

Σε αυτό το ματς αναμετρήθηκαν οι Γεονμπούνκ Μότορς (Jeonbunk Motors) και οι Σουόν Μπλούγουινγκς (Suwon Bluewings). Οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με παράταξη, ώστε να προσπαθήσουν να έχουν τη μικρότερη δυνατή επαφή μεταξύ τους, οι ομάδες και οι ρέφερι απέφυγαν τις χειραψίες, οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία φορούσαν μάσκες, αλλά τα μέτρα… ξέφυγαν λίγο όταν σημειώθηκε γκολ.

Στο 84′ του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν κανονικά, δίνοντας τα χέρια και πλησιάζοντας ο ένας τον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές, έστω και για λίγο, καθώς στη συνέχεια άπαντες σκέφτηκαν ότι έπρεπε να συγκρατηθούν. Μάλιστα, ο σκόρερ πήγε και προς τον πάγκο, όπου έδωσε τον αγκώνα του στον προπονητή του του και όχι το χέρι.

Δείτε εικόνες και το βίντεο του αγώνα: