Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και από πολλές ομάδες του εξωτερικού για τον Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, υπάρχει αυτήν τη στιγμή ένας αγγλικός σύλλογος που δίνει «τρελά» λεφτά για να αποκτήσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα Sun, μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται έντονα για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση ύψους 16 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 18 εκατ. ευρώ) στους Πειραιώτες για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο προπονητής των «σφυριών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει στην κορυφή της λίστας του τον Αντρέ Γκόμες της Έβερτον και τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όμως η περίπτωση του Έλληνα διεθνούς είναι πιο προσιτή οικονομικά για τον σύλλογο του Ανατολικού Λονδίνου.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής θα παίξει ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος γνωρίζει τον Φορτούνη από όταν είχε περάσει από τον Ολυμπιακό το 2017.