Ο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ, αλλά τόσα πέτυχε και ο Ζερβίνιο και έτσι η Πάρμα έφυγε από το Τορίνο με βαθμό στο 93′ κόντρα στους ασόβαρους «μπιανκονέρι».

Ήταν το πρώτο ματς μετά το 2011 στο οποίο η «Βέκια Σινιόρα» δεν είχε διαθέσιμο κανέναν από το BBC της άμυνάς της, με τον Κάσερες να κάνει… τρίτο ντεμπούτο και να παίρνει θέση δίπλα στον Ρουγκάνι. Και το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη πέτυχε τρία γκολ, δείχνει ότι δεν τα πήγαν καλά, όπως και συνολικά η Γιουβέντους, η οποία προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, αλλά τελικά δεν νίκησε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 93′.

Από τα πρώτα λεπτά η γηπεδούχος πήρε την μπάλα και στο 17,’ απείλησε με το σουτ του Ρονάλντο που απέκρουσε ο Σέπε. Η Πάρμα απάντησε με αυτό του Κούτσκα που απέκρουσε ο Περίν (21′) και γενικά το ματς συνεχιζόταν με τους Μπιανκονέρι -που είχαν 80% κατοχή μπάλας- να έχουν την Πάρμα στην περιοχή της. Η Γιούβε άγγιξε το γκολ στο 34′ με το δοκάρι του Κεντίρα, το πέτυχε δύο λεπτά μετά με το σουτ του «CR7» (1-0), που βρήκε στον Ιακοπόνι και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Πορτογάλος είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ μετά το σουτ με το αριστερό.

Στο 57′ ο Πορτογάλος θα μπορούσε να γράψει ασίστ, αλλά η μπάλα πήγε πάλι στο δοκάρι (δεύτερο) από την κεφαλιά του Κεντίρα, για να έρθει στη συνέχεια… βροχή από γκολ: κοντινό σουτ του Ρουγκάνι στο 62′ για το 2-0, ωραία κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπαριλά στο 64′ για το 2-1, πολύ ωραία κεφαλιά και του Ρονάλντο μετά τη σέντρα του Μάντζουκιτς στο 66′ για το 3-1, τακουνάκι του Ζερβίνιο μετά το γύρισμα του Κούτσκα στο 74′ για το 3-2.

Το ματς, με κάποιο τρόπο, είχε γίνει πολύ χαλαρό και η Πάρμα, εκμεταλλευόμενη την ασόβαρη εικόνα της Γιουβέντους, το πίστεψε και δικαιώθηκε στο 93′ από το δεύτερο γκολ του Ζερβίνιο, ο οποίος νίκησε τον Περίν από κοντά.

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Περίν, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κάσερες, Σπινατσόλα, Κεντίρα (79′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (46′ Μπερναρντέσκι, 87′ Τσαν), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Πάρμα (Ρ. Ντ’Αβέρσα): Σέπε, Ιακοπόνι, Μπρούνο Αλβες, Μπαστόνι, Γκαλιόλο, Κούτσκα (86′ Σπροκάτι), Σκοτσαρέλα (76′ Στούλατς), Μπαριλά, Μπιαμπιανί (57′ Σιλιγκάρντι), Ινγκλέζε, Ζερβίνιο

Πηγή: gazzetta.gr