Τρομερά πράγματα συνέβησαν σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Βραζιλία. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καμίλο ντε Σόουζα, έψαξε να βρει ένα όπλο στην τσάντα του, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από τον ποδοσφαιριστή Μάρκος Λόπες Βεϊρα, ο οποίος του έριξε γροθιά στο πρόσωπο.

Ευτυχώς για τον οξύθυμο παίκτη, είχε ήδη φροντίσει να εξαφανιστεί από τον αγωνιστικό χώρο, όταν διαπίστωσε ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έψαχνε να βρει στα πράγματά του την κόκκινη κάρτα. Έτρεξε αρκετά γρήγορα, πήδηξε τον φράχτη του γηπέδου «Στάρλινγκ Σοάρες» και στη συνέχεια κρύφτηκε στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια, στο βίντεο που κατέγραψε όλο το περιστατικό, φαίνεται ένας αστυνομικός να επιστρέφει μαζί με τον Ντε Σόουζα στο σημείο που είχε την τσάντα του ο διαιτητής και να κατάσχει τα πράγματά του, προς ανακούφιση των εμβρόντητων ποδοσφαιριστών.

Η αναμέτρηση στην οποία συνέβησαν όλα αυτά τα πρωτόγνωρα περιστατικά, ήταν μεταξύ της Οριέντε και της Ιντουστράλ, στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος της περιοχής του Πάσος. Το ματς ήταν στο 3-2 για τους γηπεδούχους, μέχρι που ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ανέτρεψε σε προφανή θέση για γκολ έναν αντίπαλο, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να δείξει την άσπρη βούλα. Εκεί ήταν που το παιχνίδι ξέφυγε τελείως…

Δείτε το απίστευτο σκηνικό: