O Παναθηναϊκός κρατούσε το «διπλό» στο Αλκαζάρ μέχρι το 88΄, όμως η κοντινή κεφαλιά του Πινακά έδωσε στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» του Ντάνι Πογιάτος δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμειναν στο 1-1 με την Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 26΄ με τον Μακέντα. Μετά το 1-2 του Αγιούμπ με τον Ιταλό επιθετικό, η μπάλα έφτασε στον Αϊτόρ και εκείνος έδωσε την ασίστ στον Μακέντα ο οποίος νίκησε τον Νάγκι.

Το ημίχρονο τελείωσε με το 0-1 για το «τριφύλλι», με την Λάρισα να βγαίνει στο δεύτερο μέρος με σκοπό να βρει τους διαδρόμους για να ισοφαρίσει.

Η πίεση των γηπεδούχων προς το φινάλε του αγώνα είχε αποτέλεσμα, όταν στο 88΄ ο Τόρζε έκανε τη σέντρα, με τον Πινακά να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά αφύλακτος στην μικρή περιοχή.

Ο χρόνος που είχε απομείνει δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό και έτσι οι «πράσινοι» έφυγαν από τη Λάρισα με το 1-1 και τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό.