Άσχημα ήταν τα νέα που έφτασαν σήμερα (10/01) από τη FIFA στον Άρη, καθώς από έγγραφο που απέστειλε στους Θεσσαλονικείς η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, το οποίο φέρει την υπογραφή του προέδρου της, Αλεχάντρο Πιέρα, αναφέρει πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές, λόγω οφειλών στον Ντιόγκο Σιστόν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε προσφύγει, διεκδικώντας οφειλόμενα χρήματα ύψους 70.000 ευρώ και δικαιώθηκε. Αρχικά δόθηκε προθεσμία ενός μήνα στους «κίτρινους», έως τις 7 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διευθετήσουν το χρέος. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis, η ΠΑΕ Άρης είναι ενήμερη για το ζήτημα και ήδη έχει ενημερώσει την ΕΠΟ ότι αυτή η οφειλή αφορά παλαιότερο καθεστώς στη διοίκηση του συλλόγου και επί της ουσίας άλλη εταιρία. Συνεπώς, δεν αναγνωρίζει καμία οφειλή απέναντι στον πρώην παίκτη της ομάδας.

Όπως προκύπτει, οι «κίτρινοι» λέγεται πως δεν ανησυχούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θεωρούν ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης μεταγραφών.