Την περίπτωση ενός παίκτη που εδώ και αρκετό διάστημα «ψήνει» ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στο δυναμικό του, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, έχει βάλει στο στόχαστρό του ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Γουίλιαν Αράο, τον οποίον στον Πειραιά προσπαθούν να αποκτήσουν από τη Φλαμένγκο, ωστόσο η βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει ενδώσει ακόμη στις… πιέσεις.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ οι προσφορές που μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει από το Λιμάνι στη «Φλα», δεν έχουν κάνει τους Βραζιλιάνους να δώσουν το «ΟΚ» για έναρξη διαπραγματεύσεων με τον παίκτη. Οι απαιτήσεις παραμένουν αρκετά ψηλά και το θέμα φαίνεται να έχει κολλήσει.

Εκτός από το ποσό, μοιάζει να υπάρχει διαφορά και στις δόσεις που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και για τον λόγο αυτό η Φλαμένγκο κρατά σκληρή στάση. Παρόλα αυτά, στον ελληνικό σύλλογο επικρατεί αισιοδοξία πως το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά, για να ικανοποιηθεί και ένα από τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, από τη Βραζιλία πηγάζουν και πληροφορίες ότι στο… παιχνίδι για τον 25χρονο αμυντικό μέσο έχει μπει και ο ΠΑΟΚ, κάτι που εάν ισχύει, κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την υπόθεση. Ωστόσο, από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής κάτι.