Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται για την Ελλάδα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου και ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει κι άλλους παίκτες και ένας εξ αυτών είναι ο Κίριλ Ντεσπότοφ, με τη Λουντογκόρετς, στην οποία ανήκει, να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, τονίζοντας ότι τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες.

Ο 26χρονος Βούλγαρος εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει και σαν φορ αν χρειαστεί, είναι ένας παίκτης που παρακολουθούν εδώ και χρόνια οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν φέτος. Το ενδιαφέρον τους, άλλωστε, είναι γνωστό και στη Λουντογκόρετς, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της με δηλώσεις του στη BLITZ.

«Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την υπογραφή του Κίριλ αλλά δεν είναι ο μόνος. Είναι αρκετές οι ομάδες στη μάχη για την απόκτησή του. Σύντομα θα ξέρουμε τι θα συμβεί. Είναι να πάει στο καμπ της Εθνικής όμως εάν προκύψει συμφωνία με μία εκ των ενδιαφερόμενων ομάδων θα είναι έτοιμος να υπογράψει», ήταν τα λόγια του, την ίδια ώρα που τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς στα 6 εκατ. ευρώ.

Αυτό, όμως, ισχύει, όπως ξεκαθαρίζουν στον Πειραιά. Ισχύει, όμως, ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Ντεσπότοφ και θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν τις επόμενες μέρες.