Η Άνχελες Μπεχάρ, μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, έχει κλειστεί σε εκκλησία στην Ισπανία και κάνει απεργία πείνας, επειδή ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατηγορείται για το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα κλειδώθηκε στην εκκλησία Divina Pastora στο Μοτρίλ, ανατολικά της Μάλαγα στη νότια Ισπανία, και ξεκίνησε απεργία πείνας «επ’ αόριστον, μέρα και νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, για τον «απάνθρωπο πόλεμο» που υφίσταται ο γιος της.

Μάλιστα, μέλη της οικογένειας έφτασαν στην εκκλησία με μπουκάλια νερό, προσπαθώντας να μιλήσουν με τη μητέρα του Ρουμπιάλες. Είχαν μαζί τους έναν τοπικό γιατρό, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο ή να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Η Άνχελες εκτιμάται ότι μπήκε κρυφά στην εκκλησία νωρίς σήμερα το πρωί όταν έφτασε μια καθαρίστρια και κρύφτηκε μέχρι να φύγει. Ο ιερέας της ενορίας λείπει για διακοπές και οι λειτουργίες γίνονται μόνο δύο φορές την εβδομάδα τον Αύγουστο.

Σημειώνεται πως η παγκόσμια ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την έναρξη πειθαρχικών διαδικασιών σε βάρος του Λουίς Ρουμπιάλες ύστερα από το σκάνδαλο με το φιλί στην Τζένι Ερμόσο, κατά την απονομή του παγκόσμιου κυπέλλου στη γυναικεία εθνική ομάδα της Ισπανίας.