Η Πέμπτη (17/8) δεν είναι μόνο η μέρα της ρεβάνς με τη Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αλλά και η μέρα των αφίξεων των νέων μεταγραφών για τον Ολυμπιακό, αφού λίγες ώρες μετά τον Σαντιάγκο Έζε προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος έχει στοιχεία που αρέσουν πολύ στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, οπότε η συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ήταν δύσκολη υπόθεση από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σκάρπα, επομένως, αφήνει την Premier League και έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο και από εδώ και πέρα απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. Να περάσει, δηλαδή, ο παίκτης τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε μία ομάδα πρωταθλήτρια, έναν πρόεδρο πρωταθλητή. Είναι τιμή για εμένα που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη από τον κόσμο. Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram από τον κόσμο του Ολυμπιακό», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του.