Τα περιθώρια στενεύουν για την ΑΕΚ καθώς από την πρώτη του 2011 ο Ράφικ Τζιμπούρ θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί, χωρίς να χρειάζεται άδεια της «Ένωσης», με όποια ομάδα θέλει.

Ο Σταύρος Αδαμίδης επιδίωξε να συναντηθεί με τον Αλγερινό πριν την αλλαγή του χρόνου, όμως ο παίκτης δεν απάντησε θετικά επιθυμώντας να γίνει το ραντεβού τις επόμενες μέρες. Και αυτό γιατί προφανώς θέλει να έχει ένα ακόμα επιπλέον «χαρτί» στις πιθανές συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Έτσι, η συμφωνία που είχε προαναγγελθεί στις αρχές της σεζόν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα και πλέον ο Τζιμπούρ έχει έναν… άσσο στο μανίκι του, μιας και μπορεί να συνομιλήσει με όποια ομάδα θέλει προκειμένου να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει και να χάσει τον παίκτη αλλά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αφού είχε ανακοινώσει την συμφωνία με τον «τρομοκράτη» χωρίς να έχει πάρει την υπογραφή του!

Πηγή: gazzetta.gr