Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/7) την Τραμπζονσπόρ εκτός έδρας σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τους αγώνες με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι Τούρκοι ήταν εντυπωσιακή.

Η αποστολή της Ένωσης αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (29/7) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Τραπεζούντα και μάλλον ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του δεν περίμεναν ότι μετά την προσγείωσή τους θα άκουγαν τον ύμνο της ομάδας.

Κι όμως, έγινε και αυτό και συγκεκριμένα όταν οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν στο ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουν. Εκεί, λοιπόν, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή αφού έπαιζε δυνατά ο ύμνος της ΑΕΚ, ενώ οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ είχαν φροντίσει ώστε η αστυνομία να κλείσει όλους τους δρόμους από όπου θα περνούσε το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή της πρωταθλήτριας Ελλάδας προκειμένου να φτάσει στο ξενοδοχείο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα.

Πραγματικά οργανωμένη, εντυπωσιακή υποδοχή από την ομάδα της Τραπεζούντας, κόντρα στην οποία η Ένωση θα επιδιώξει να δείξει την Κυριακή (30/7) ότι είναι σε καλή κατάσταση περιμένοντας τους δύο μεγάλους αγώνες με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.