Το ταξίδι στην Κίνα έδωσε τη δυνατότητα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προωθήσει τις εμπορικές συμφωνίες που ήθελε και παράλληλα να περάσει καλά, όπως έδειξε με την επίσκεψή του σε σχολείο όπου προσπάθησε να μιλήσει κινέζικα, με τις… μάχες που έδωσε στο πινγκ πονγκ αλλά και με μια συνέντευξη, στην οποία τόνισε ότι ανυπομονεί να φάει ξανά πόδια κοτόπουλου.

Ο Greek Freak ήταν καλεσμένος σε μια εκδήλωση και δεν γινόταν να μην κάνει δηλώσεις, στις οποίες όμως δεν αναφέρθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς και το ΝΒΑ γενικότερα αλλά στο τι θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει στην Κίνα.

Η απάντηση, λοιπόν, σε αυτό είναι «πόδια κοτόπουλου», με τον Αντετοκούνμπο να θυμάται την προηγούμενη φορά που είχε δοκιμάσει το 2018 και η οποία, όπως φαίνεται, του έμεινε αξέχαστη.

«Λατρεύω τα πόδια κοτόπουλου. Τα είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά το 2018, ήταν λίγο πικάντικα και έκτοτε επί πέντε χρόνια τα λαχταράω! Μου άρεσε πολύ και η υφή τους», είπε ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ, στον οποίο οι Κινέζοι υποσχέθηκαν ότι θα του τα έχουν έτοιμα για την επόμενη φορά.