Μετά το τέλος της συμμετοχής τους στο Wimbledon, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, πραγματοποιούν ολιγοήμερες διακοπές προτού… ριχτούν και πάλι στον ανταγωνισμό του ανδρικού και του γυναικείου σιρκουΐ του τένις, αντίστοιχα, με το βλέμμα στραμμένο στο US Open.

Μάλιστα, η Ισπανίδα τενίστρια «πόσταρε» στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Έλληνα πρωταθλητή όπου την φιλάει, ενώ την κρατάει αγκαλιά και «κόσμησε» την εικόνα με μια γαλάζια καρδιά.

Μπορεί, δε, τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχαν φανταστεί στο Wimbledon, αλλά τους έμεινε η εμπειρία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς στον 4ο γύρο, ενώ η Πάουλα Μπαντόσα επηρεασμένη από τον τραυματισμό του ηττήθηκε από την Μάρτα Κόστιουκ στο δεύτερο γύρο του γυναικείου ταμπλό του θεσμού. Εξαιτίας του τραυματισμού της, μάλιστα, το ζευγάρι δεν κατάφερε να λάβει μέρος και στο μεικτό διπλό του Wimbledon, όπου θεωρητικά θα είχαν μεγάλες πιθανότητες διάκρισης.

Η «φυλή» Tsitsidosa

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και όσο κράτησε η παρουσία τους στο Wimbledon, o Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα «δέθηκαν» ακόμη περισσότερο, ενώ και οι οικογένειές τους ήρθαν πιο κοντά.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram, οι «Tsitsidosa» παρουσίασαν τη… φυλή τους όπως την ονόμασαν, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών όπου παρουσίαζαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα όπως τα αδέρφια τους Χάνα (σ.σ. η αδερφή της Πάουλα Μπαδόσα) και Πέτρο (σ.σ. ο αδερφός του Στέφανου) και άλλους, ανάμεσά τους και τον Απόστολο Τσιτσιπά, ο οποίος κατά διαστήματα λειτούργησε και ως προπονητής της Μπαδόσα πριν από το Wimbledon. «Κάθε polaroid, περιέχει το πνεύμα της φυλής Tsitsidosa, μια στενά “δεμένη” οικογένεια που αγκαλιάζει τη χαρά του να βρισκόμαστε όλοι μαζί», έγραψαν χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.