Ένα χρόνο μετά την άφιξή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Σαρζά, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ο Κώστας Μανωλάς θέλει να αποχωρήσει και έχει ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ομάδας, ψάχνοντας πλέον προτάσεις από άλλες ομάδες.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πίστευε ότι θα έκλεινε την καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του έπειτα από τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία με τις Ρόμα και Νάπολι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε.

Έτσι, τον περασμένο Σεπτέμβριο αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαρζά, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ένας χρόνος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όμως, ήταν αρκετός για τον Μανωλά, ο οποίος, όπως αναφέρουν αραβικά δημοσιεύματα, ενημέρωσε τη διοίκηση για την επιθυμία του να αποχωρήσει και πήρε την άδειά τους για να συζητήσει με άλλες ομάδες.

Αναμονή, επομένως, για να δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος στην Αλ Σαρζά έκανε 26 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου Αραβικού Κόλπου.