Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε δύσκολα με 3-2 σετ το εμπόδιο του Ντόμινικ Τιμ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του τουρνουά τένις Wimbledon και στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Άντι Μάρεϊ.

Ωστόσο, προτού αναφερθεί στη «μάχη» του με τον σπουδαίο Βρετανό τενίστα για το μονό των ανδρών, χάρισε ορισμένα… ρομαντικά στιγμιότυπα μιλώντας για την Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια βρέθηκε στην εξέδρα κι έζησε με έντονο τρόπο το ματς του αγαπημένου της.

Μετά το τέλος του αγώνα του, λοιπόν, η δημοσιογράφος του είπε: «Θα παίξεις στο διπλό των ανδρών με τον αδερφό σου Πέτρο και στο μεικτό με την σύντροφό σου Πάουλα Μπαντόσα», με τον Τσιτσιπά να χαμογελά και να τη δείχνει στην εξέδρα και το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Κατάφερε να έρθει εδώ, αφού νίκησε στον αγώνα της (σ.σ. ξεπέρασε την Άλισον Ρίσκε)», συνέχισε η δημοσιογράφος, ενώ η Ισπανία αφιέρωνε καρδούλες στον Στέφανο Τσιτσιπά και γνώριζε την αποθέωση από τους θεατές. «Ωωωω, νίκησε; Μόλις το μαθαίνω. Δεν είχα ιδέα. Συγχαρητήρια!», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο… φορτωμένο πρόγραμμά του. «Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου χαλαρό, αλλά ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ να παίζω στο ατομικό των ανδρών, στο διπλό των ανδρών (σ.σ. με τον αδερφό του Πέτρο) και στο μεικτό διπλό. Νομίζω πως αυτό με κάνει μαζοχιστή, αλλά είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση που το κάνω αυτό με ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στη ζωή μου και άλλους που μπήκαν πρόσφατα. Αλλιώς δεν θα το έκανα. Παουλίτα ας το κάνουμε! Και κάπου εκεί είναι και ο Πέτρος ο αδερφός μου», τόνισε, αλλά τότε ο πατέρας του Απόστολος του έκανε νόημα πως ο αδερφός του είχε φύγει κι ο Τσιτσιπάς έκλεισε λέγοντας: «Τί βαρέθηκε κιόλας;», προκαλώντας για ακόμη μια φορά το γέλιο του κοινού.