Η σχέση του με την Πάουλο Μπαντόσα έχει κάνει μόνιμο θέμα συζήτησης τον Στέφανο Τσιτσιπά τόσο στα social media όσο και στον ισπανικό Τύπο, όπως φαίνεται και από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη μαδριλένικη εφημερίδα AS και στην οποία αναφέρθηκε στη σύντροφό του και στο πώς τον εμπνέει για να γίνει καλύτερος.

Ο Έλληνας τενίστας είναι σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από όταν επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μπαντόσα, για την οποία είπε τα καλύτερα στη συνέντευξή του.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, με ό,τι συνεπάγεται, επειδή ο κόσμος σχολιάζει. Αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το σωστό άτομο. Τη θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς για την Ισπανίδα τενίστρια και συνέχισε.

«Όταν παίζει βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγώ. Με εμπνέει, με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις, με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην νίκησα σε πολλά παιχνίδια, αλλά δεν φταίει αυτή. Όταν είμαι στο κορτ, είναι δική μου ευθύνη. Είναι ο πιο κατανοητός άνθρωπος με τον οποίο έχω πάει ποτέ. Θέλει το καλύτερο για μένα. Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να τα κατακτήσουμε μαζί».