Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε ορισμένες χαλαρές στιγμές στη Μαγιόρκα με την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα και την αδερφή της, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στον κοινό λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram.

Η Χάνα Μπαντόσα ήθελε να απαθανατίσει την αδερφή της και τον Στέφανο Τσιτσιπά την στιγμή που η Ισπανίδα αθλήτρια τον κρατούσε στην αγκαλιά της στο κρεβάτι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις και η κορυφαία Ισπανίδα τενίστρια βρέθηκαν στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του Wimbledon. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε θύμα έκπληξης στο δεύτερο γύρο του τουρνουά Mallorca Championships, όπου αποκλείστηκε από τον Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν.

Η Πάουλα Μπαντόσα, στο μεταξύ, προπονήθηκε σκληρά σε μια προσπάθεια να βρει τη φόρμα της για να μην λείψει από το τουρνουά Grand Slam. Να σημειώσουμε πως πρόσφατα τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη στη διάρκεια του τουρνουά τένις της Ρώμης.

Στη Μαγιόρκα, όμως, βρέθηκε και ο Πέτρος Τσιτσιπάς που έπαιξε στο διπλό του προαναφερθέντος τουρνουά και βγήκε νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο. Παρόλο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήλπιζαν οι Έλληνες τενίστες, αυτό δεν χάλασε το… mood.

Στα social media αναρτήθηκε φωτογραφία όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η σύντροφός του Πάουλα Μπαδόσα και τα αδέρφια τους απολαμβάνουν τη θάλασσα με την λεζάντα «οικογένεια» να συνοδεύει το ποστάρισμα.