Το ζευγάρι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο τουρνουά τένις της Μαγιόρκα. Ο έρωτάς τους, οι κοινές προπονήσεις του και η στήριξη της Ισπανίδας τενίστριας προς τον Έλληνα πρωταθλητή στον αγώνα του διπλού που έδωσε αποτέλεσαν την… ατραξιόν του Mallorca Championships.

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Wimbledon και βρέθηκαν στο ισπανικό νησί. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιχειρήσει να διατηρήσει τον τίτλο του στο μονό (παίζει αύριο, 26/6 με τον Γιανίκ Χάνφμαν), ενώ έλαβε μέρος και στο διπλό.

Η Πάουλα Μπαντόσα προσπαθεί να επανέλθει μετά τον τραυματισμό της στην σπονδυλική στήλη και το πρωί προπονήθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά κι έπειτα με τον πατέρα του Απόστολο. Οι αγκαλιές του Στέφανου και της Πάουλα και ο έρωτάς του μεταδόθηκε… live από τους λογαριασμούς social media της διοργάνωσης, που έγραψαν και στα ελληνικά, ενώ και το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο IB3 έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην σχέση τους.

Νοκ άουτ από το διπλό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και καλύτερη επαφή με την χορτάρινη επιφάνεια, έλαβε μέρος και στο διπλό με παρτενέρ τον Φελιθιάνο Λόπεθ και την Πάουλα Μπαδόσα να τον… ξεπροβοδίζει στον court του Μαγιόρκα Κάντρι Κλαμπ. Το δίδυμο Τσιτσιπάς-Λόπεθ, όμως, ηττήθηκε με 2-0 σετ (4-6, 4-6) από το νούμερο ένα ζευγάρι του ταμπλό, Σαντιάγο Γκονσάλες-Εντουάρ Ροζέρ – Βασλέν, που ήταν και το μεγάλο φαβορί.

Στη Μαγιόρκα βρίσκεται και ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος, ο οποίος ηττήθηκε κι εκείνος στο διπλό με παρτενέρ τον Μπαρτ Στίβενς. Έχασαν με 2-1 σετ στο σούπερ tie-break από τους Βέλγους, Σάντερ Ζιλέ και Γιόραν Βίλεγκεν, νούμερο δύο στο ταμπλό.