Στόχος της ομάδας του Φιλίπ Μοντανιέ είναι η εξασφάλιση της παραμονής, γι’ αυτό και η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη…

Αυτός είναι ίσως και ο πιο σημαντικός λόγος που η διοίκηση της γαλλικής ομάδας και για την ακρίβεια ο πρόεδρος Φρανσίς Ντεκουριέρ άναψε το… κόκκινο φως για την παραχώρηση του Κάρλος Μορένο Σάντσες, όπως μας αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Βαλενσιέν και παλαίμαχος παίκτης της Μαρσέιγ, της Νις και της Λιόν, Ανρί Ζαμπελί.

«Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτε για την πρόταση που μου λέτε ότι ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε! Σε εμάς δεν έχει γίνει τίποτε επίσημο… Ίσως να έχει γίνει στον ατζέντη του παίκτη, παράλληλα με την εξουσιοδότησή του να χειριστεί το θέμα της μεταγραφής.

Από εκεί πέρα όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο Σάντσες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και η παρουσία του είναι άκρως απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας…

Δεν ξέρω τι ποσό είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ολυμπιακός, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κάρλος θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι… Είναι απόφαση του προέδρου…» δήλωσε στο gazzetta.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ανρί Ζαμπελί.

Πηγή: gazzetta.gr