Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του, μετά την άσχημη πτώση του αθλητή από άλογο.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, η οικογένεια του 29χρονου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και τόνισε πως θα ενημερώσει σχετικά για οποιοδήποτε νεότερο υπάρξει.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ρίκο έπεσε από το άλογο που ίππευε όταν εκείνο συγκρούστηκε με άλλο και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της οικογένειας του:

«Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, από την οικογένεια του Σέρχιο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:

1.Ο Σέρχιο Ρίκο ταξίδεψε χθες το βράδυ, από το Στρασβούργο στη Μάλαγα και από εκεί στο El Rocío, με άδεια από το σύλλογο μετά την κατάκτηση του τίτλου της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα με την οικογένεια και τους φίλους του, τραυματίστηκε σε ατύχημα με κάρο και ένα άλογο τον χτύπησε.

2.Ο Σέρχιο είναι σε καλά χέρια, αγωνίζεται να αναρρώσει ενώ λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα από ολόκληρη την ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο “Virgen del Rocío”. Πρέπει να ενεργήσουμε με σύνεση, ειδικά τις επόμενες 48 ώρες.

3.Αναμένουμε αποτελέσματα για την ιατρική σας εξέλιξη, τα οποία ελπίζουμε να είναι θετικά, ώστε να επικοινωνήσουμε για τη βελτίωσή του το συντομότερο δυνατό.

4.Εκτιμούμε τις εκφράσεις αγάπης, τα μηνύματα και το ενδιαφέρον όλων εσάς που ρωτάτε για την κατάσταση του Σέρχιο. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη».