Ο Ερνάν Κρέσπο συνεχίζει να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού ενώ ο Κορδόν έχει ισπανικές λύσεις για τον πάγκο της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο Κορδόν – ανεξαρτήτως από το εάν ανακοινωθεί ή όχι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τη Δευτέρα – έχει ήδη ξεκινήσει να… τρέχει την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ένα βασικό και πρώτο ζητούμενο είναι το να κλείσει ο επόμενος τεχνικός. Ένα όνομα που παραμένει στις ερυθρόλευκες λίστες είναι αυτό του Αργεντίνου Ερνάν Κρέσπο.

Του 47χρονου Αργεντινού τεχνικού με συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το τέλος του Ιουνίου στην Αλ Ντουχαϊλ και που έχει θητεία σε Μόντενα, Πάρμα ως στέλεχος αλλά και ομάδες σε Αργεντινή και Βραζιλία. Για τον Κρέσπο είναι χαρακτηριστικό πως το ισπανικό Eldesmarque μεταδίδει πως θα είναι ο επόμενος τεχνικός των Πειραιωτών χωρίς να υπάρχει βέβαια σχετική επιβεβαίωση. Για την… ιστορία πάντως ο Κορδόν δεν είχε κανένα πρόβλημα με το συνεργαστεί με τον Ρεμπρόφ.

Αντιθέτως είχε ενημερωθεί σχετικά έχοντας δώσει το ΟΚ για τον Ουκρανό, εάν απαντούσε θετικά. Ο Αντόνιο Κορδόν έχει την ισπανική του βάση βέβαια και λίστα με προπονητές από τη χώρα του αλλά εκτιμά και τεχνικούς από τη Αργεντινή και τη Λατινική Αμερική.

Πηγή: Gazzetta.gr