Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εργάστηκε με επιτυχία στο παρελθόν στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Χιλάλ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τώρα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν σαν στόχο της Αλ Αΐν, την ώρα που ο ίδιος προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη για την 3η θέση και στη συνέχεια τον τελικό κυπέλλου με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Λουτσέσκου, με λίγα λόγια, έχει πράγματα να σκέφτεται αυτό το διάστημα, όπως σκέφτονται αυτόν στη Σαουδική Αραβία. Εκεί όπου υπάρχουν δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν, μαζί με τους Μαρτσέλο Γκαγιάρδο Άλφρεντ Σρέντερ, ο οποίος παίζει και για τον Ολυμπιακό, ως υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Αλ Αΐν.

Ο Λουτσέσκου, πάντως, δεν έχει δείξει καμία διάθεση να συζητήσει για αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο, με τη ρήτρα αποδέσμευσής να είναι στα 7 εκατ. ευρώ.