Το πρωτάθλημα της Super League 2 για ακόμη μία χρονιά έχει πολλά προβλήματα και δεν θα ολοκληρωθεί φυσιολογικά, αφού μετά την απόφαση του Απόλλωνα Λάρισας να αποχωρήσει, ήρθε τώρα και η αποβολή του Ηρόδοτου λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων προς ποδοσφαιριστές.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Super League 2 είναι τεράστια και έχουν επιπτώσεις. Τόσο σε ομάδες όσο και στο πρωτάθλημα συνολικά. Ήδη, άλλωστε, υπήρχε η αποχώρηση του Απόλλωνα Λάρισας και τώρα ήρθε και η αποβολή του Ηρόδοτου, την οποία επισημοποίησε η Λίγκα με την ακόλουθη ανακοίνωση…

«Η διοργανώτρια αρχή με απόφασή της, απέβαλε την ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς και από το Πρωτάθλημα Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, σύμφωνα με το άρθρο 25, παράγραφος 3 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ διότι υπέπεσε πάνω από τρεις φορές σε παράβαση που αφορά ποινές, οι οποίες ενεργοποιούνται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων προς ποδοσφαιριστές».