Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της Basket League αλλά ο αγώνας ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχολούσε τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο κλειστό της Πυλαίας, αφού η μέρα ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Μπάνε Πρέλεβιτς, τη φανέλα του οποίου με το Νο7 αποφάσισε να αποσύρει η ΚΑΕ, τιμώντας τον για την τεράστια προσφορά του.

Ήταν (σχεδόν) όλοι εκεί… Ο Νίκος Μπουντούρης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νάσος Γλακτερός, ο Χρήστος Τσέκος, ο Αχιλλέας Μαματζιόλας, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Γιώργος Μασλαρινός, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, πρώην παράγοντες, οι κόρες του, οι οπαδοί φυσικά, ακόμη και ο αντίπαλος ήταν ο κατάλληλος, αφού ο Πρέλεβιτς είχε αγωνιστεί και στην ΑΕΚ, η οποία επίσης τον τίμησε.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, άλλωστε, από τη στιγμή που μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και γενικά του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο Πρέλεβιτς ήταν ένας… εκτελεστής μέσα στο παρκέ, έγινε μέχρι και πρόεδρος του ΠΑΟΚ κάποια στιγμή και μάλιστα για χρόνια και γενικά έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία τόσο στον δικέφαλο του βορρά.

Μια ιστορία, την οποία η ΚΑΕ αποφάσισε να τιμήσει με τον πιο όμορφο τρόπο. Με την απόσυρση της φανέλας με το Νο7, με την οποία οι οπαδοί τον καμάρωναν επί χρόνια και παραληρούσαν για αυτόν. Όπως έκαναν και τώρα, για μια ακόμη φορά. «Ω Μπάνε, Μπάνε…».