Το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι είναι πιο αβέβαιο από ποτέ αφού υπάρχουν συνεχώς σενάρια για αποχώρησή του το καλοκαίρι και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει έτοιμη λίστα με ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών και ανάμεσά τους είναι και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, λίγες μέρες μετά την απόλυσή του από τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Γερμανοί σόκαραν την ποδοσφαιρική Ευρώπη αποφασίζοντας ξαφνικά την απόλυση του προπονητή και την αντικατάστασή του από τον Τόμας Τούχελ, με αποτέλεσμα να αλλάζουν τα σενάρια για το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα.

Ο Νάγκελσμαν, για παράδειγμα, θεωρείται υποψήφιος για την Τότεναμ που σκέφτεται να προχωρήσει στην απόλυση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει τσακωθεί με τους παίκτες, αλλά είναι πλέον υποψήφιος και για τον πάγκο της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το The Athletic, οι Μαδριλένοι ούτως ή άλλως είχαν υπόψιν τους για το μέλλον τον Γερμανό προπονητή και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση από τώρα για να τον κλείσουν για το καλοκαίρι αφού είναι ελεύθερος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αντσελότι, αν όντως αυτός αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, βρίσκονται άλλα τέσσερα ονόματα: Ζινεντίν Ζιντάν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο.