Η Πάουλα Μπαντόσα είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο, αλλά και μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο τουρ και έχει την υποστήριξη μεγάλου fan club σε όλο την υφήλιο. Ένα βίντεο με μια οπαδό να της φωνάζει πως λατρεύει το χαμόγελό της έκανε το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η Ισπανίδα αθλήτρια στη διάρκεια της νίκης της με 2-1 σετ στο δεύτερο γύρο του Miami Open επί της Λάουρα Ζίγκεμουντ ετοιμαζόταν να σερβίρει και την απόλυτη ησυχία που επικρατούσε στο court «έσπασε» η φωνή μιας οπαδού που της φώναξε: «Λατρεύω το χαμόγελό σου». Τότε η Μπαντόσα σταμάτησε κι άρχισε να… χαμογελά, αλλά και να «κοκκινίζει» από το κομπλιμέντο που άκουσε, ενώ οι υπόλοιποι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η κάμερα, δε, έκανε κοντινό στο σύντροφο της Μπαντόσα, τον Χουάν Μπετανκόουρτ, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα και από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Πάουλα Μπαδόσα αντέδρασε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter στο βίντεο που έγινε viral κι έγραψε: «Σας αγαπώ παιδιά», αναφερόμενη στους fans της.

Παρεμπιπτόντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ισπανίδα τενίστρια έγινε viral αυτή την εβδομάδα. Πριν από μερικές ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου άλλο βίντεο της από το Miami Open με τις χορευτικές κινήσεις της καθώς κι εκείνες της συναθλήτριας της Ονς Ζαμπέρ.

Η Πάουλα Μπαδόσα βρίσκεται στο νούμερο 29 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA μιας και έχασε το Australian Open λόγω τραυματισμού, ενώ στα τουρνουά που έχει παίξει στο 2023 δεν τα έχει πάει πολύ καλά καθώς προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό. Στο Miami Open ελπίζει να πρωταγωνιστήσει.