Συνέχεια στο σίριαλ της υπόθεσης της αναβολής του αγώνα ΑΕΚΑτρόμητος δίνει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αντιδρώντας για το γεγονός πως μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για κανονική διεξαγωγή του ματς δεν της κατατέθηκε το σκεπτικό παρά τα συνεχή αιτήματα.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ γεγονός που σημαίνει πως ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικού ύψους των δοκαριών των τερμάτων, θα οριστεί εκ νέου, με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ επισημαίνουν πως στο διατακτικό της απόφασης αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 28/2/2023» κάτι που σημαίνει πως η απόφαση βγήκε την Τρίτη μετά την προθεσμία για την υποβολή των υπομνημάτων και δύο 24ωρα μετά δεν έχει δοθεί σκεπτικό στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, από χθες το πρωί υπάρχει δημοσιευμένη και λάβαμε κι εμείς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται κατ΄ουσίαν η έφεση μας για την πρωτόδικη απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο. Λάβαμε την απόφαση λίγο μετά τις 11 το πρωί. Όμως για να ακριβολογούμε λάβαμε το διατακτικό της απόφασης. Κι όχι το σκεπτικό της. Θυμίζουμε πως την πρωτόδικη απόφαση την πήραμε μαζί και με το σκεπτικό της με το που δημοσιεύθηκε.

Από την στιγμή λοιπόν που λάβαμε το διατακτικό της απόφασης, τόσο εγγράφως όσο και προφορικά μάταια ζητάμε να μας δοθεί και το σκεπτικό της. Κι αν δεν υπήρχε καθαρογραμμένο ζητήσαμε τουλάχιστον το χειρόγραφο. Από το πρωί της Τετάρτης 1/3 μέχρι και τώρα παρά τις συνεχείς μας προσπάθειες δεν έχουμε πάρει σκεπτικό. Μάλιστα από ένα σημείο χθες και μετά δεν μπορούμε καν να έρθουμε σε επικοινωνία με την γραμματεία της επιτροπής, ενώ μαθαίνουμε από πληροφορίες πως είναι σε εξωτερικές δουλειές…

Πρέπει επίσης να τονίσουμε το εξής. Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρεται για την έφεση μας το εξής: “Κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 28/2/2023”. Δηλαδή η απόφαση βγήκε την Τρίτη (μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήταν και η προθεσμία που είχε ζητηθεί και για υπομνήματα…) κι έχουμε φτάσει Πέμπτη μεσημέρι και δεν υπάρχει σκεπτικό για να μας δοθεί.

Αναρωτιόμαστε και θεωρούμε ότι αναρωτιόμαστε εύλογα, πως είναι δυνατόν για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, από την μία να μας πληροφορούν πως έχουν έτοιμη την απόφαση από την Τρίτη κι από την άλλη δυο μέρες μετά να μην είναι σε θέση να μας δώσουν τίποτα σε σχέση με το σκεπτικό της».