Στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League 1, στο +1 από τον Βόλο, βρίσκεται πλέον ο Άρης, ο οποίος υποδέχθηκε τον Ατρόμητο και προηγήθηκε με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας τελικά με 2-1 και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που του εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στα πλέι οφ, σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις και ενδιαφέρον ως το τέλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο να πιέσουν από νωρίς και η επιβράβευση ήρθε στο 8′, όταν ο Νταρίντα με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, μετά το δοκάρι του Πάλμα, οι οπαδοί στις εξέδρες πανηγύρισαν και για το γκολ του Ματέο Γκαρσία αλλά τελικά αυτό ακυρώθηκε επειδή στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ το Ρουπ.

Όπως και να έχει, λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 17′ οι κίτρινοι θα μπορούσαν να βάλουν με τον Πάλμα το δεύτερο γκολ, αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Γιανιώτης απέκρουσε, για να έρθει τελικά το 2-0 στο 27′ από τον Ματέο Γκαρσία στην επαναφορά μετά το σουτ του Ρουπ στο δοκάρι. Προβάδισμα νίκης από νωρίς, δηλαδή, για τον Άρη που είχε και κατοχή μπάλας σε ποσοστό 77%, προς επιβεβαίωση της κυριαρχίας του.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 30′ έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ρομπάιγ μετά τη σέντρα του Κεχρίντα, με την τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους να είναι για τους Θεσσαλονικείς στο 33′ με το σουτ του Ρουπ που απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Ρουπ και Ματέο Γκαρσία να αφήνουν τις θέσεις τους σε Ντουκουρέ και Ιτούρμπε αντίστοιχα, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πάρει μέτρα και σταδιακά να το πετυχαίνει. Έτσι, στο 78′ ο Ρομπάιγ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία από κοντά, βλέποντας τον Κουέστα να αποκρούει, για να γίνει τελικά το 2-1 στο 79′: Νέο σουτ του Ρομπάιγ, η μπάλα βρήκε και στον Πίρσμαν και κατέληξε στα δίχτυα.

Ένα γκολ που έδωσε εκ νέου ελπίδες στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως άφηναν κενούς χώρους και ο Άρης θα μπορούσε να βάλει τρίτο γκολ στην κόντρα αλλά ο Νταρίντα αστόχησε στο 86′ ενώ ο Γιαννιώτης απέκρουσε στο τετ α τετ με τον Χριστοδουλόπουλο στο 89′. Και αφού δεν έγινε εκεί το 3-1, ο Ρομπάιγ πήγε για το 2-2 στο 93′ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ στο σουτ που επιχείρησε.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο, Ρουπ (58′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (68′ Ιτούρμπε), Πάλμα (80′ Γκρέι), Καμαρά (80′ Χριστοδουλόπουλος).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (70′ Κουέν), Αγκιμπού Καμαρά (70′ Φριντζόνσον), Γκονζάλες, Ροτάριου (76′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Τζαβίδας (63′ Κιάρτανσον).