Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League αποφάσισε ότι ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος με το ύψος των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου, θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά, με την Ένωση να θεωρεί ότι έχει πέσει… μαγείρεμα ώστε να βγει αυτή η απόφαση.

Ήταν δεδομένο ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα προκαλούσε πολύ θόρυβο, όπως και έγινε, αφού το πρωτάθλημα είναι σε μια πολύ κρίσιμη καμπή καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου και την έναρξη των πλέι οφ, με τη μάχη του τίτλου να έχει πάρει φωτιά. Με αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, δεν πρέπει να θεωρείται έκπληξη το γεγονός ότι οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αποφάσισαν να κάνουν πρόσθετες παρεμβάσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Παρεμβάσεις που περίμεναν και οι άνθρωποι της Ένωσης, οι οποίοι έχουν νεύρα. Και ο λόγος που έχουν νεύρα, ουσιαστικά έγινε γνωστός στην ανακοίνωσε που εξέδωσε η ΠΑΕ, με την οποία ενημέρωσε και για το γεγονός ότι θα γίνει έφεση κατά της απόφασης. Μια ανακοίνωση, η οποία, όπως είπε και ο Γιώργος Τσακίρης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, δείχνει ότι στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι έπεσε… μαγείρεμα.

Μαγείρεμα από ποιον, όμως; Σύμφωνα με όσα είπε ο έγκυρος ρεπόρτερ των κιτρινόμαυρων, η ανακοίνωση δείχνει προς την πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη. Το γεγονός ότι η ανακοίνωση αρχίζει με το «φτάνει πια με τις παρεμβάσεις» και ολοκληρώνεται με αναφορά στον υφυπουργό Αθλητισμού, δείχνει, όπως είπε ο Γιώργος Τσακίρης, ότι στην Ένωση θεωρούν αυτόν υπεύθυνο για την απόφαση που πάρθηκε, την οποία δεν θεωρούν σωστή, δίκαιη.

Όπως και να έχει, είναι μια υπόθεση που θα συνεχίσει να απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που έκανε ο δικέφαλος αετός, μέχρι να ανακοινωθεί δηλαδή το αποτέλεσμα αυτής. Με τα νεύρα, πάντως, στην πλευρά της ΑΕΚ να είναι αρκετά, όχι για το γεγονός ότι θα κληθούν να παίξουν κόντρα στον Ατρόμητο αλλά επειδή θεωρούν ότι αυτό δεν αποφασίστηκε από τους αρμόδιους αλλά κάποιους άλλους και επιβλήθηκε σαν απόφαση.