Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (30/12) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague και όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σάσα Βεζένκοβ που αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αν αγωνιστεί θα κινδυνεύει με υποτροπή που θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Μετά το συγκλονιστικό ντέρμπι των δύο ομάδων στη Basket League, με τους Πειραιώτες να επικρατούν στο ΣΕΦ, ήρθε η ώρα να αναμετρηθούν και για τη Euroleague αλλά στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου μόνο με θαύμα θα βρίσκεται και ο Βεζένκοβ, αφού οι ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό παραμένουν.

Για τον Ολυμπιακό, φυσικά, θα είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του, αφού είναι σταθερά από τους καλύτερους σε απόδοση σε κάθε παιχνίδι, αλλά ενδεχόμενο συμμετοχή του μπορεί να προκαλέσει υποτροπή και σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον χάσει για αρκετό καιρό.

Έτσι, οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να μην ρισκάρουν το πραγματικό και κατά 99,9% ο Βεζένκοβ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, από την άλλη πλευρά, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Νέιτ Γουόλτερς που ακολούθησε και πάλι μέρος της προπόνησης.