Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία και δεν άργησε να καταγραφεί και το πρώτο αξιοπερίεργο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Τουζλασπόρ κόντρα στην Αλτάι για τη δεύτερη κατηγορία εξελίχθηκε από ντέρμπι με στόχο την παραμονή σε… φαρσοκωμωδία, μια και οι καθυστερήσεις του αγώνα κύλησαν με τους φιλοξενούμενους απλά να… στέκονται και να κοιτούν, μη συμμετέχοντας στην αναμέτρηση.

Τι συνέβη; Η Τουζλασπόρ επικράτησε με τρομερή ανατροπή από 0-2 σε 4-2, όμως, το τέταρτο γκολ που επιτεύχθηκε στο 90′ προκάλεσε έντονα παράπονα στις τάξεις της Αλτάι, αφού στην αρχή της φάσης έμεινε στο έδαφος ποδοσφαιριστής της που χτύπησε στο κεφάλι και οι γηπεδούχοι δεν τήρησαν ποτέ το fair play. Αντ’ αυτού, έχτισαν αντεπίθεση και έδωσαν το «τελειωτικό χτύπημα», σφραγίζοντας το τρίποντο με το οποίο βγήκαν εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Το στιγμιότυπο του ματς, όμως, ήταν αυτό που ακολούθησε. Οι παίκτες της Αλτάι σε αντίδραση για το γκολ που σημειώθηκε, σταμάτησαν να παίζουν στα πρόσθετα λεπτά των καθυστερήσεων, υποχρεώνοντας τον ρέφερι να κοιτάζει άπραγος με τη σφυρίχτρα στο στόμα και να διατάζει στο 90+6′ εν τέλει την οριστική ολοκλήρωση του ματς.

Πηγή: gazzetta.gr