Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν και οι πιο ήρεμες για τη Γαλλία αφού πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Τσουαμενί, Κομάν, Βαράν, Κονατέ και Ερναντέζ ήταν εκτός λόγω ίωσης, σήμερα (17/12) όμως, μία μέρα πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο την Αργεντινή, όλοι προπονήθηκαν κανονικά προς ικανοποίηση του Ντιντιέ Ντεσάν.

Οι «τρικολόρ» πήγαν στο Κατάρ έχοντας ήδη σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά το ταλέντο τους είναι τέτοιο που έφτασαν και πάλι στον τελικό και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πριν τέσσερα χρόνια.

Για την ακρίβεια, με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, όπως το RMC Sport, είναι απολύτως έτοιμοι αφού στην προπόνηση του Σαββάτου πήραν κανονικά μέρος και οι πέντε που ήταν εκτός τα τελευταία 24ωρα λόγω ίωσης.

Το τελευταίο ερωτηματικό υπήρχε για τον Ερναντέζ, ο οποίος στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου έμεινε στο δωμάτιό του αλλά στην απογευματινή συμμετείχε κανονικά, άρα υπολογίζεται και αυτός, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, κανονικά από τον Ντεσάν.