Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες, και δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αποχώρηση-έκπληξη, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα με… πολλά λεφτά, την ίδια ώρα που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί περιμένει και ελπίζει.

Με δεδομένο τον αριθμό των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να προχωρήσουν σε αρκετές αποχωρήσεις. Είτε με πωλήσεις, είτε με δανεισμούς. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, ο Μίτσελ ζήτησε να μειωθεί κατά πολύ το ρόστερ, να συμμαζευτεί, ώστε να είναι και πιο εύκολη η δουλειά του. Με αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ονόματα υποψήφιων για αποχώρηση.

Όπως αναφέρει, όμως, η εφημερίδα ΦΩΣ, δεν θα πρέπει να αποκλείεται και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες. Στον Πειραιά δεν αμφιβάλουν για την αξία του, ενώ και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες στην ομάδα. Ομάδα από τον Περσικό Κόλπο, όμως, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αφού οι ομάδες εκεί έχουν και πολλά λεφτά στη διάθεσή τους.

Αν, επομένως, γίνει μια καλή πρόταση τον Ιανουάριο τόσο προς τον παίκτη όσο και προς τον Ολυμπιακό, δεν θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Γκάρι όσο καλός κι αν είναι όταν παίζει, έχει συχνά-πυκνά προβλήματα τραυματισμών. Και αυτό ίσως να παίξει τον ρόλο του στην τελική απόφαση, αν το ενδιαφέρον των Αράβων μετουσιωθεί σε πρόταση.

Θέλει ο Ελαμπντελαουί, αλλά…

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Την ίδια ώρα, ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θέλει να επιστρέψει, ελπίζοντας ότι θα του γίνει το τηλεφώνημα που θα τον καλεί στην Ελλάδα ξανά. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατασαράι. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ ήθελε και τότε να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και για κάποιες μέρες είχε παίξει στον Τύπο αυτό το σενάριο αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα.

Τώρα, με τον Ιανουάριο να πλησιάζει και με τους Πειραιώτες να ψάχνουν δεξιό μπακ, ο Ομάρ ελπίζει ξανά και φροντίζει να στέλνει το σχετικό μήνυμα προς το λιμάνι, με την ευχή να υπάρξει ανταπόκριση αυτή τη φορά και να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Όχι και το πιο πιθανό ενδεχόμενο, αλλά σε μια μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται. Και ειδικά όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό…