Στην εκπομπή Πρωταγωνιστές στον Alpha του Σταύρου Θεοδωράκη φιλοξενήθηκαν οι θρύλοι του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης. Έχουν συνυπάρξει στο παρκέ σαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και την Εθνική, ενώ έχουν σπουδαίες μάχες ως αντίπαλοι στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τους… πράσινους.

Ο Kill Bill που πλέον είναι προπονητής του Περιστερίου Bwin με μια ατάκα, έδειξε την ποιότητα του 3D πάνω στο παρκέ: «Μην τον κοιτάς έτσι, είναι ασύλληπτα ανταγωνιστικός», ανέφερε. Επιπλέον ο Σπανούλης τόνισε πως πρέπει να ξέρεις κάποιος πότε να φεύγει πριν γίνει κουραστικός, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να είναι περήφανοι για την Εθνική και να μην τα βάφουν όλα μαύρα.

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: «Είναι ασύλληπτα ανταγωνιστικός. Τον βλέπεις έτσι ήσυχο στη θέση του, να μην μιλάει και ξαφνικά έμπαινε στο γήπεδο και έβλεπες έναν άνθρωπο που μεταμορφωνόταν. Πολλές φορές έμενα με ανοιχτό το στόμα με το πόσο ανταγωνιστικός ήταν».

Τέλος ο V-Span στάθηκε και σε ένα περιστατικό που έχει μετανιώσει: «Έχω βρίσει συμπαίκτη και αντίπαλο, έχω πάει να πλακωθώ πολλές φορές στην προπόνηση. Είναι ανταγωνιστικό αυτό το άθλημα. Αλλά είχα πάντα το θάρρος να πάω και να ζητήσω συγγνώμη, να πω ό,τι έγινε έγινε, αυτά είναι μέσα στο γήπεδο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου».

Δείτε όσα είπε…

Πηγή: gazzetta.gr