Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά 4ος στον όμιλο του στο Europa League, δηλαδή μένει εκτός Ευρώπης, μετά το 1-1 κόντρα στη Φράιμπουργκ, με τον Μάριο Βρουσάι να τονίζει στις δηλώσεις του ότι υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στη Γερμανία, όχι όμως και για τα σφυρίγματα του διαιτητή.

Ο Βρουσάι έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV μετά την ισοπαλία που έκρινε τα πάντα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην Ευρώπη, λέγοντας τα εξής…

Για το παιχνίδι: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και σε μία καλή έδρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει κι άλλο γκολ. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε και στον διαιτητή. Έπαιξε ρόλο σε κάποια σφυρίγματα σε κάποια φάουλ και κόρνερ. Αποπροσανατολιστήκαμε κάπως και από τα σφυρίγματα».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Μία νίκη θα μας έδινε αυτοπεποίθηση, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, αλλά στη συνέχεια λίγο η κούραση και τα σφυρίγματα έπαιξαν τον ρόλο τους. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα».