Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφού μπήκαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο και ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επισημοποίηση της μεταγραφής, η οποία έγινε επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως λένε στον Πειραιά, έκανε ένα σημαντικό λάθος κατά τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας.

Οι φήμες περί μετακίνησης του Έλληνα τερματοφύλακα στους ερυθρόλευκους, έχοντας αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό. Την τελευταία εβδομάδα, μάλιστα, εντάθηκαν και έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, μέχρι που ήρθε ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ που θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός, επομένως, χρειάζεται τερματοφύλακα και αυτός θα είναι ο Πασχαλάκης.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για 1+1 χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να είναι λίγο πιο πάνω από τις 500.000 ευρώ, με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται και επισήμως από την ΠΑΕ. Μιας μεταγραφή που γίνεται επειδή ο Μαρτίνς, όπως λένε στον Πειραιά, έκανε σημαντικό λάθος.

Σαν να μην υπήρχε ο Κρίστινσον…

Ο Κρίστινσον σε φιλικό του Ολυμπιακού

Ποιο ήταν αυτό; Ο παραγκωνισμός του Όγκμουντουρ Κρίστινσον, τον οποίο ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολόγιζε ποτέ, όπως έδειξε κατά την κοινή τους παραμονή στην ομάδα. Ο Ισλανδός, λένε στον Ολυμπιακό, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και αν είχε ρυθμό, αν έπαιρνε κάποιες συμμετοχές, θα μπορούσε τώρα να έχει πείσει τους ανθρώπους της διοίκησης ώστε να επενδύσουν πάνω του. Να τον πιστέψουν και να ήταν αυτός που θα έπαιρνε τη θέση του Βατσλίκ τώρα που τραυματίστηκε.

Ο Μαρτίνς, όμως, δεν τον εμπιστεύθηκε, δεν του έδωσε παιχνίδια και έτσι ο Κρίστινσον δεν εξελίχθηκε. Κάτι που βρίσκει τώρα μπροστά του ο Ολυμπιακός που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μεταγραφή άλλου τερματοφύλακα, αντί να έχει έτοιμο έναν που βρίσκεται στην ομάδα από το 2020 και έχει δείξει, όπως λένε όσοι έχουν άποψη για το ταλέντο του, ότι θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα.