Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε και πάλι την… κωμική του φλέβα σε βίντεο που ανέβασε στα social media. Ο σούπερ των Μιλγουόκι Μπακς και της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ αποκάλυψε την επιθυμία να συμμετάσχει στο ριάλιτι σόου «The Kardashians».

Όπως καταγράφεται στο σύντομο κλιπ που πόσταρε, ο «Greek Freak», είναι φαν της σειράς και νιώθει πως θα μπορούσε να έχει ρόλο σε κάποιο από τα επεισόδια. Έτσι, στράφηκε στο «μυαλό» πίσω από την αυτοκρατορία της διάσημης οικογένειας, την Κρις Τζένερ. Κι εφόσον δεν βρήκε την ίδια, τα είπε στο κέρινο ομοίωμά της, το οποίο ήταν σε έκθεση σε μέρος που επισκέφθηκε ο πρωταθλητής του NBA.

«Ίσως να μπορούσες να με βάλεις στο σόου», είπε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε: «Μπορώ να είμαι ένας από τους τύπους και να προσθέσω να αξία στο πρόγραμμα. Μπορώ να είμαι εγώ, ο Κάνιε (σ.σ. Γουέστ, πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν), ο Τράβις Σκοτ (σ.σ. ο σύντροφος της Κάιλι Τζένερ). Νιώθω πως είμαι μέρος της οικογένειας. Σας βλέπω κάθε μέρα. Θα μου άρεσε να είμαι στο σόου. Οπότε, τί σκέφτεσαι Κρις;».

Η δεύτερη σεζόν των «The Kardashians», του ριάλιτι σόου που μεταδίδεται από την πλατφόρμα της Disney (που έκανε την παραγωγή στην ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, «Rise»), άρχισε την περασμένη Πέμπτη (22/9) και ήδη έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.