Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο Βερολίνο σε έναν από τους προημιτελικούς του Eurobasket με στόχο φυσικά να πάρει την πρόκριση στους «4» και σε αυτή την προσπάθειά της θα έχει και τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών της, αφού έγινε sold out στα εισιτήρια και αναμένονται περισσότεροι από 5.000 συμπατριώτες μας στις εξέδρες της Mercedes Benz Arena.

Για τη Γερμανία η παρουσία στους «8» της διοργάνωσης είναι επιτυχία. Για την Ελλάδα είναι αναμενόνενη και στόχος είναι οι «4» και μετά ο τελικός. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει η Εθνική ομάδα να νικήσει τους Γερμανούς στο Βερολίνο, το οποίο θα θυμίζει κάτι από Ελλάδα.

Βασικά θα θυμίζει… πολύ από Ελλάδα, αφού περισσότεροι από 5.000 Έλληνες κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο και θα βρεθούν στις εξέδρες, σπρώχνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του προς τους ημιτελικούς. Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, δηλαδή, ο οποίος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Και γιατί όχι του χρυσού, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη σέβεται και υπολογίζει όλους τους αντιπάλους της, αλλά δεν φοβάται κανέναν.