Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟ και των αστυνομικών. Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, όταν αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει.

Η κατάσταση πίσω από τη θύρα, από την οποία έφυγαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ήταν αποπνικτική. Οι παίκτες των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να υποστούν την οσμή των χημικών αφού κατά τη διάρκεια των μονομαχιών έσπασε ένα τζάμι των αποδυτηρίων. Συνέπεια του συγκεκριμένου περιστατικού είναι και η καθυστέρηση των δύο προπονητών στη συνέντευξη Τύπου.

Πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έβγαλε ανακοίνωση κατά των επεισοδίων:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Τρίπολης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στηρίξει κανείς την ομάδα αλλά σίγουρα σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται αυτοί που επέλεξαν σήμερα ορισμένοι, οι οποίοι, ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, βλάπτουν τον Παναθηναϊκό και θίγουν τόσο την προοπτική όσο και την ιστορία του.

Πρέπει οι φίλαθλοί μας να βοηθήσουν την ομάδα και να απομονώσουν και αποβάλουν από την οικογένεια του Παναθηναϊκού όλα εκείνα τα ταραχοποιά στοιχεία που δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογό μας».