Η αναζήτηση εξτρέμ λαμβάνει τέλος για την ΑΕΚ, η οποία με πρόταση που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ έφτασε σε συμφωνία με τη Νιμ για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον, ο οποίος μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί και επισήμως από την ΠΑΕ.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ζητήσει την απόκτηση ενός εξτρέμ και ο εκλεκτός, τελικά, είναι ο 26χρονος Σουηδός, με τον οποίο η Ένωση είχε συζητήσει και το περσινό καλοκαίρι αφού επιθυμούσε να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα αλλά τότε δεν κατέστη εφικτό κάτι τέτοιο.

Ένα χρόνο μετά, χάρη στην πρόταση που έκαναν οι κιτρινόμαυροι και η οποία ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, η συμφωνία με τη Νιμ είναι γεγονός και ο Ελίασον γίνεται παίκτης της ΑΕΚ, αποτελώντας την 6η φετινή μεταγραφή μετά τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα και Μουκουντί.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σουηδός αναμένεται να έχει διάρκεια τριών ετών και ο Αλμέιδα, όπως και οι άνθρωποι της Ένωσης, περιμένουν από αυτόν να κάνει τη διαφορά, έχοντας την ικανότητα να παίζει και στις δύο πλευρές.