Η έναρξη του US Open πλησιάζει και η Μαρία Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη δράση, στο κεντρικό court της Νέας Υόρκης το πρωί της Τρίτης (23/8), συνεχίζοντας την προετοιμασία της με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για μια καλή πορεία στο τουρνουά.

Για την Γουίλιαμς, μία από τους θρύλους του τένις, θα είναι ο… τελευταίος χορός. Η τελευταία εμφάνισή της, το τουρνουά με το οποίο θα βάλει τέλος στην εκπληκτική καριέρα της. Για τη Σάκκαρη, από την άλλη πλευρά, είναι ακόμη μία ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις της και να προσπαθήσει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι δυό τους, λοιπόν, είπαν να προπονηθούν μαζί το πρωί της Τρίτης (23/8) στη Νέα Υόρκη, με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει έτσι την ευκαιρία, έστω για μια μέρα, να προπονηθεί με μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ή πιο αποτελεσματική, στην ιστορία του αθλήματος.

Μένει να φανεί, από την προσεχή εβδομάδα, αν αυτή η προπόνηση θα φέρει και γούρι στη Σάκκαρη, η οποία θέλει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο US Open ώστε να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη πίστη στα επόμενα τουρνουά.