Μπορεί οι Γάλλοι να έγραφαν τις τελευταίες ώρες για τον Ιγκνάτιους Γκαναγκό της Λανς, αλλά ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην επίθεση ήταν ο Χουάνγκ Ουί-Τζο της Μπορντό και τελικά αυτός είναι που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, έστω μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία θα υπογράψει και θα παραχωρηθεί ως δανεικός.

Οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούσαν για θετική απάντηση από τον Κορεάτη επιθετικό και τελικά όλα πήγαν καλά. Έστω μέσω Αγγλίας. Όπως αναφέρει η L’Equipe αλλά και δημοσιογράφοι που ειδικεύονται στα μεταγραφικά θέματα, όπως ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Χουάνγκ Ουί-Τζο είναι έτοιμος να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα παραμείνει στην Αγγλία αλλά θα έρθει ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ο οποίος έτσι κλείνει το θέμα του φορ που έψαχνε και συνεχίζει για να κλείσει και τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες μέχρι το τέλος του μήνα. Όσο για το πόσο θα κοστίσει ο Κορεάτης επιθετικός στην ομάδα του Νότιγχαμ; Σύμφωνα με τους Γάλλους, η Μπορντό θα πάρει 4+1 εκατ. ευρώ, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από τις Ναντ και Μπρεστ.