Το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει ως αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση και χτυπάει διάφορες πόρτες, αλλά αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοάο Φέλιξ… δεν άνοιξε ούτε για 135 εκατ. ευρώ, με τους Ισπανούς να ζητάνε 350 εκατ. ευρώ.

Οι κόκκινοι διάβολοι είναι σε κατάσταση πανικού μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος και αυτό τούς έχει οδηγήσει στο να κάνουν προτάσεις σε διάφορες ομάδες για διάφορους παίκτες. Αμυντικοί, χαφ, επιθετικοί, γενικά η Γιουνάιτεντ… δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει, αφού κάνει διάφορες προτάσεις αλλά χωρίς επιτυχία προς το παρόν.

Ένας από τους στόχους, λοιπόν, είναι και ο Ζοάο Φέλιξ, με την ομάδα του Μάντσεστερ να προσφέρει 135 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Πορτογάλο άσο, τον οποίο είχε αποκτήσει με 127,2 εκατ. ευρώ το 2019. Οι Μαδριλένοι, όμως, δεν ενέδωσαν στην πρόταση των Άγγλων, τους οποίους ενημέρωσαν ότι αν θέλουν τον παίκτη θα πρέπει να δώσουν το ποσό της ρήτρας, το οποίο είναι 350 εκατ. ευρώ.

Λεφτά, φυσικά, που δεν πρόκειται να δώσουν οι Άγγλοι, οι οποίοι θα πρέπει να ψάξουν αλλού πλέον για ενίσχυση στην επίθεση.