Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές και θα κάνει κι άλλες, με τα ουκρανικά ΜΜΕ να ασχολούνται με τους Πειραιώτες και να αναφέρουν τα ονόματα τεσσάρων παικτών από Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ, για τους οποίους οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις της διοίκησης στον μεταγραφικό τομέα και ειδικά η απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο έχουν προκαλέσει ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου. Το ίδιο συναίσθημα όμως, αυτό της ικανοποίησης, δεν υπάρχει και σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Αντιθέτως, τα όσα έδειξε εκεί ο Ολυμπιακός έχουν προκαλέσει προβληματισμό, αφού πλησιάζουν και τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, τόσο στη διοίκηση όσο και στον κόσμο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή υπάρχει προβληματισμός και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, τα μεταγραφικά σενάρια είναι μια… καλή λύση για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον του κοινού. Τώρα όμως, σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα τους Πειραιώτες, αυτά τα μεταγραφικά σενάρια δεν είναι τακτική της διοίκησης, διότι πολύ απλά δεν προέρχονται από τον ελληνικό Τύπο. Αντιθέτως, είναι τα ουκρανικά ΜΜΕ αυτά που εστιάζουν στους πρωταθλητές Ελλάδας, για τους οποίους υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει ήδη επαφές για τέσσερις παίκτες των Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Πέδρο Μαρτίνς

Δύο εξτρέμ και δύο χαφ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα λένε στην Ουκρανία πάντα, ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Βιτίνιο, τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ντιναμό. Παράλληλα, οι Πειραιώτες φέρονται να ζήτησαν να μάθουν τι γίνεται με τον Βίκτορ Τσιγκάνοφ, τον 24χρονο Ουκρανό εξτρέμ της ομάδας του Κιέβου, ενώ μια συζήτηση έγινε και για τον Βιτάλι Μπουγιάλσκι, τον 29χρονο Ουκρανό χαφ, επίσης της Ντιναμό.

Όσο για τον 4ο παίκτη για τον οποίο φέρονται να ρώτησαν οι ερυθρόλευκοι, είναι ο Μανόρ Σάλομον, ο 22χρονος Ισραηλινός χαφ της Σαχτάρ. Αυτά υποστηρίζουν στην Ουκρανία για τον Ολυμπιακό και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χρόνος και οι εξελίξεις θα δείξουν αν έχουν ή όχι βάση. Το σίγουρο είναι ότι στον Πειραιά θα συνεχίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους, αφού το ξέρουν όλοι, Μαρτίνς και διοίκηση, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.