Χαρούμενη για το εξαιρετικό παιχνίδι της απέναντι στη Βουλγάρα Βικτόρια Τόμοβα την οποία ξεπέρασε σχετικά άνετα με 2-0 σετ και την πρόκρισή της στον 3ο γύρο του Wimbledon για τρίτη φορά στην καριέρα της, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, στέλνοντας «μήνυμα» για τη συνέχεια του τουρνουά.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ματς και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να παίζω σε αυτό το court. Έπαιξα εδώ σήμερα (29/6) και κέρδισα», τόνισε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της. «Κάθε φορά είναι καλό να πηγαίνεις ένα βήμα παραπάνω. Έχω την οικογένεια μου εδώ, την ομάδα μου, αλλά και το κοινό που με στηρίζει. Θέλω κάθε φορά να πηγαίνω και καλύτερα σε οποιοδήποτε τουρνουά!» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και πρόσθεσε με… νόημα. «Απολαμβάνω κάθε μου στιγμή εδώ. Θέλω να παίζω καλά και να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο εδώ».

Και η αλήθεια είναι πως ο δεύτερος γύρος του Wimbledon είχε πολλές εκπλήξεις. Αποκλείστηκαν η Ανέτ Κονταβέιτ, νούμερο δύο του ταμπλό, η Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα νούμερο εννιά και η Έμα Ραντουκάνου, που ήταν το νούμερο δέκα. Αν μη τι άλλο, πλέον, η Μαρία Σάκκαρη έχει ακόμη καλύτερες πιθανότητες να διακριθεί στο σπουδαίο τουρνουά τένις.

Στην επόμενη φάση θα αναμετρηθεί με την 34χρονη Γερμανίδα τενίστρια Τατιάνα Μαρία που βρίσκεται στο νούμερο 103 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές με την Μαρία Σάκκαρη να την έχει νικήσει σε μια περίπτωση.