Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό είναι πιο αβέβαιο από ποτέ παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και ρεπορτάζ τουρκικού Μέσου θέλει τη Φενέρμπαχτσε να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και να σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν καίγεται για την παραμονή του Έλληνα άσου στους Πειραιώτες και το ενδεχόμενο παραχώρησής του είναι πιο πιθανό από ποτέ. Γεγονός με το οποίο ασχολούνται και στην Τουρκία, όπου κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Fotomac, ο Φορτούνης έχει προταθεί στην τουρκική ομάδα και ο Ζορζέ Ζεσούς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου, αφού ο Μεσούτ Οζίλ δεν υπολογίζεται. Είναι πιθανό, επομένως, να ασχοληθεί σοβαρά με τον Φορτούνη, για την απόκτηση του οποίου το τουρκικό Μέσο εκτιμάει ότι θα χρειαστούν 2-3 εκατ. ευρώ.

Αν το θέμα προχωρήσει, τότε ο Φορτούνης θα είναι ο δεύτερος Έλληνας στη Φενέρμπαχτσε αφού υπάρχει και ο Δημήτρης Πέλκας, αν και τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να ενδιαφέρει την αγγλική Χαλ.