Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν, στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, το κύπελλο Ελλάδας και επιθυμία της ΕΠΟ είναι ο αγώνας να διεξαχθεί παρουσία πολλών φιλάθλων στις εξέδρες και συγκεκριμένα γύρω στους 40.000, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό το στέλεχος της Ομοσπονδίας, Κώστας Νίκας.

Ο παράγοντας της ΕΠΟ έκανε δηλώσεις στο Metropolis και επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται εδώ και μέρες, ότι επιθυμία των αρμόδιων δηλαδή είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να θυμίζει την προ-κορονοϊού εποχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκας στις δηλώσεις του…

Για τον τελικό: «Να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες. Γηπεδούχος θα είναι ο Παναθηναϊκός. Η πρόταση μας θα είναι να γεμίσει το γήπεδο και να αξιοποιηθεί σε ένα ποσοστό κοντά στις 40.000 του γηπέδου από φιλάθλους. Βλέπουμε στο εξωτερικό γεμάτα γήπεδα, χωρίς μάσκες και χωρίς περιορισμούς, γιατί όχι και εδώ;»

Για το πότε θα υπάρξουν νεότερα: «Ερωτηματικά μπορούμε να έχουμε μόνο με την Κυβέρνηση. Εάν θέλει η Αστυνομία μπορεί να μην ανοίξει μύτη και μέχρι τις 10 Μαΐου θα ξέρουμε πόσα εισιτήρια θα έχουν οι ομάδες και ενώ 5.000 θα πάρει η ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες, Ενώσεις, Υπουργούς και τους φορείς που χρειάζεται».

Για τα events πριν τον τελικό: «Θα γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου μετά την εποχή του κορονοϊού. Θα έχουμε dj πριν και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και θα έχουμε τραγουδιστή και cheerleaders με χορευτικά».