Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε, ως γνωστόν, το τέλος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι, αφού η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε διάφορες κυρώσεις εις βάρος του και παράλληλα την αποβολή του από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Στην Τουρκία, όμως, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα για τον Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος φέρεται να έχει αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα και συγκεκριμένα τη Γκεζτέπε.

Ο Αμπράμοβιτς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα από την ημέρα που άρχισε ο πόλεμος, λόγω της στενής φιλικής σχέσης του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό έχει ως συνέπεια να γίνει στόχος για τη βρετανική κυβέρνηση, αλλά για την τουρκική δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Για τον Ρώσο ολιγάρχη, όπως και για τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη γειτονική χώρα και αυτό φέρεται να το έχει εκμεταλλευτεί και να έχει αγοράσει τις μετοχές της Γκεζτέπε, θέλοντας να συνεχίσει να επενδύει στο ποδόσφαιρο. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, συμπληρώνοντας πως οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την προσεχή Παρασκευή (8/4).

Υπομονή μέχρι τότε, επομένως, για να δούμε αν όντως ο Ρώσος θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο, επενδύοντας πλέον σε αυτό της Τουρκίας και συγκεκριμένα στη Γκεζτέπε.