Ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ (2-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε σε πολύ βαρύ κλίμα λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, τη μνήμη του οποίου τίμησαν οι δύο ομάδες πριν την έναρξη, αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Σέρχιο Αραούχο με το υπέροχο τέρμα του οποίου η Ένωση ισοφάρισε προσωρινά στο 85′ σχημάτισε το γράμμα «Α» με τα χέρια του αφιερώνοντάς το στον αδικοχαμένο φίλο του Άρη.

«Βγήκε από μέσα μου. Ήθελα με αυτό τον ελάχιστο τρόπο να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια αυτού του παιδιού», εξήγησε ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, μετά το τέλος του ντέρμπι.

Είχε προηγηθεί η κίνηση του Εντιαγέ, ο οποίος έκανε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το 1-0 και αφιέρωσε και αυτός το τέρμα στη μνήμη του Άλκη, σηκώνοντας ψηλά μια φανέλα με το όνομά του και την ηλικία του, τον αριθμό 19.

Στον 19χρονο Αλκη που δολοφονήθηκε αφιέρωσε ο Εντιαγέ το γκολ στο Άρης - ΑΕΚ

Εμάνουελ Σάκιτς: «Στον Άλκη και τους φίλους του»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ των γηπεδούχων στο 95’, αφιέρωσε και αυτός με τη σειρά του, το τέρμα του στον δολοφονημένο οπαδό, αλλά και τους φίλους του. «Φυσικά και το αφιερώνω στον Άλκη και τους φίλους του. Είναι καταστροφή ότι συνέβη. Μπήκαμε στο παιχνίδι και δώσαμε ότι έχουμε έχοντας αυτό στο μυαλό μας. Οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Άλκη και ευχόμαστε και στα άλλα παιδιά να κάνουν κουράγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Άρη συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και κράτησαν μια φανέλα με το όνομα και τον αριθμό ηλικίας του Άλκη αφιερώνοντάς του τη νίκη.